П О К А Н А
за ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ за придобиване на Професионална квалификация по професията “Техник-технолог в хранително-вкусовата промишленост”
СПЕЦИАЛНОСТ
“Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия”
(трета квалификационна степен)
/ от 14.03 - 18.03.2016 год./
Според работодателските организации, данъкът представлява нова възможност за неравно третиране, изнудване и тормоз.
Работодателските и професионалните организации на счетоводителите ще атакуват съвместно новите разпоредби за данъчното третиране на фирмените активи.
Новият Закон за счетоводството и придобилият известност като „Данък уикенд“ бяха основни теми на проведената днес в БСК дискусия с участието на представители на Института на дипломираните експерт-счетоводители (ИДЕС), Асоциацията на специализираните счетоводни предприятия (АССП), Българската стопанска камара (БСК), Асоциацията на индустриалния капитал България (АИКБ), браншови организации и фирми, съобщиха от БСК.
"Към момента доставната цена на хляба е същата като от 1989 година без ДДС. Върху тази цена има търговска надценка и 20% за държавата. Кое да свалим?".
Това заяви Мариана Кукушева от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите по повод запитването на премиера Бойко Борисов защо след падането на цените на горивата бизнесът също не е намалил цените.
РЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2025 година.
Изтегли от ТУК
Дискусия за здравословното детско и ученическо хранене
-------------------------------------------------Измама с храни, злоупотреба с информация за храни и влиянието върху здравето на потребителя