Хлябът е най-важната част от храната. Защото човек работи, за да изкара за хляба. Да, но какъв хляб ядем?
Качествено ли е брашното, от което се прави насъщния и кои са факторите, от които зависи вкусът на хляба, който слагаме на трапезата всеки ден? Разговаряме с Марияна Кукушева, председател на Националния браншови съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България.
Интервю по БГ ОН ЕЪР на 10.05.2023 (сряда) от 7.30 ч за предаването "България сутрин" с водещи Виктор Дремсизов и Мария Константинова и редактор Юлиан Христов " Ядем най-евтиния хляб в ЕС, поскъпването на тока ще се отрази на цената, но не веднага. Пагубно високо количество пшеница е задръстило хранилищата у нас, заяви Мариана Кукушева.
РЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2024 година.
Изтегли от ТУК